Ferma, 1 noiembrie 2020

Undeva în România

În inima Bucovinei, lângă Salina Cacica, un crescător de bovine, din rasa ABERDEEN ANGUS, a înfiinţat o exploataţie agrozootehnică ajungând la peste 400 de capete de vaci de carne, animale foarte rezistente la condiţii meteo extreme.A construit apoi un abator şi a început să proceseze carnea într-o făbricuţă de mezeluri. Pe malul unui iaz a ridicat un conac – PENSIUNEA VATRA BOIEREASCĂ – şi a recondiţionat pe deal trei căsuţe tradiţionale, integrându-le în circuitul turistic.Pe pontonul de pe iaz se poate pescui, iar bucătăria pensiunii foloseşte produse naturale din zonă.

Participă: ec. Andrei Moroşan – dir. O.J.F.I.R. Suceava, Cosmin Păstrăv – fermier şi investitor, Valentin Horvat – şef fabrică mezeluri, Mihai Acsinte – economist 

Producători: Viorel Alexandru Popescu şi Eugen Daniel Iancu