Ferma, 18 aprilie 2021

Tot ce se poate!

În Câmpia Bărăganului, la 40 de kilometri de Buzău creşterea bovinelor se face în parteneriat cu o fabrică de mezeluri cu specific românesc din oraşul Buftea. 

Participă: Cătălin Ciubota - fermier, Pogoanele - judeţ Buzău. ing. Cătălin Grinzeanu - fermier, Pogoanele - judeţ Buzău. ing. Eduard Pavel - administrator fabrica mezeluri, Buftea-Ilfov. 

Undeva în România! 

În nordul ţării în comuna Halmeu creşterea oilor turcane este larg răspândită în rândul crescătorilor de animale, fiind o rasă stabilă şi rezistentă care oferă o producţie mixtă de lapte, carne şi lână. Pe timp frumos oile sunt ţinute în stabulaţie liberă iar în anotimpul rece şi pe perioada fatarilor sunt crescute într-o seră de 10.000 de metrii pătraţi. 

Participă: Grigore Dobras -„Certezan”, fermier comuna Halmeu - judeţ Satu Mare, ing. Ligia Pocol - Asociaţia Crescătorilor de Ovine „PRO OVIS”-Maramureş, dr.ing. Gheorghe Dan Neata - specialist, dir. Registru Genealogic, ing. Daniel Pop - Preşedinte Asociaţie „PRO OVIS” - Maramureş

Producători: Viorel Alexandru Popescu și Eugen Daniel Iancu