Ferma, 7 noiembrie 2021

Undeva în România!

„În lanurile de porumb irigate producţia a fost foarte bună comparativ cu cea din loturile neirigate„ afirmă tânărul inginer agronom Cosmin din Câmpia Aradului.  

Participă: ing. Cosmin Radu Micu, fermier sat Mănăştur, com. Vinga - jud. Arad.

Secretul reuşitei!

Minunatele livezi pleacă la început...dintr-o pepinieră. Pomicultura este o pasiune de peste 50 de ani, de-a lungul a trei generaţii, în Pepiniera Takacs. Bunicul, tatăl şi fiul (absolvent al Facultăţii de Horticultură din Cluj) au lucrat în această meserie pe Valea Aiudului. 

Participă: ing. Takacs Csaba, pepinierist - Aiudul de Sus, jud. Alba.

Undeva în...Oltenia!

Un tânăr din Românaţi şi-a început activitatea în 2005 cu o măcelărie -carmangerie, continuând în 2013 în cultura vegetală cu 200 ha în satul Drăghiceni. 

Participa: Marius Elvis Cazacu - fermier şi procesator carne, jud. Olt, Tudor Cazacu - fermier jud. Olt, Ramona Pârvu - manager calitate - fabrică procesare.

Producători: Viorel Alexandru Popescu  şi Eugen Daniel Iancu