Ferma, 21 martie 2021

*Undeva în România!

La poalele pădurii, pe o stradă liniştită, aproape de Târnava Mică, se află o pensiune agroturistică. Sunt două clădiri separate, cu piscină, tobogane, trambulină, cu foişor şi leagăn, cu loc de grătar şi ceaune unde sunt preparate bucate gustoase cu gust tradiţional şi cu mult, mult păstrăv care este crescut în bazinele pe care le deţine familia.

Participă: Bajko Laszlo - fermier și administrator pensiunea Anita - comuna Praid judeţul Harghita 

*Secretul reuşitei!

În „ţara cartofului” - Covasna, un fermier de succes, absolvent al Facultăţii de agricultură din Cluj a început în anul 1996 cu cultivarea a 0,6 ha cu cartofi, ajungând acum la 1000 ha cu cartofi pentru consum, pentru sămânță, grâu, rapiţă, porumb şi ceapă. Deţine tehnologia de cultivare cu utilaje specifice, lucrând cu 72 de oameni. Deţine un depozit performant dotat cu maşini de spălat, selectat, ambalat, zonă frigorifică şi maşini de transport. Este vicepreşedinte al Clubului Fermierilor Români. 

Participă: dr. ing. Becser Laszlo - administrator firma Biofarm din Târgu Secuiesc 

Producători: Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu