Distracțiile lui Cazacu, 10 aprilie 2021

*În fiecare sâmbătă, Cătălin Cazacu ne poartă într-o aventură prin apele turcoaz ale Oceanului Indian. Din inima Tanzaniei, vedeta TVR 2 aduce pe micul ecran relaxarea, căldura, ineditul şi spiritul autentic african din spectaculoasa insula Zanzibar.

Cătălin Cazacu a trăit experienţa Zanzibar la maxim. Plecat într-o călătorie cu bilet de avion doar dus, prezentatorul TVR 2 a stat ore în sir în aeroporturi, a călătorit pe mare, pe uscat şi prin aer, a trăit asemeni localnicilor, a cunoscut tradiţii, locuri, oameni şi poveşti, a văzut cum arată oceanul în adâncuri şi cum se simte nisipul fin, fierbinte, sub tălpile desculţe.

„Tot ce mi se povestise înainte, ce citisem sau ce ştiam despre Zanzibar nu avea cum să mă pregătească pentru această experienţă!”, a spus Cătălin la revenirea în ţară.

Emisiunea va avea, primăvara aceasta, un format cu totul original: Cazacu mută cu totul Distracţiile în Zanzibar, şi ne duce pe toţi în aventura vieţii noastre. De la pădurile de  mangrove, maimuţele care nu se lasă uşor descoperite, uleiul de palmier, stelele şi aricii de mare şi până la petrecerile în aer liber, pe plajă, la lumina lunii africane, nicio poveste nu va rămâne nespusă.

Vă propunem o mare, mare surpriză, căci sezonul doi va avea imagini şi ediţii filmate peste mări şi ţări. O să vedeţi exact ce s-a întâmplat în viaţa mea,în Zanzibar!, spunea, cand încă era pe plajă, Cătălin Cazacu.

Prezintă: Cătălin Cazacu

O producție SC Raul Internațional