Destine ca-n filme, 1 iunie 2021

*Ediție specială

Invitate: Laura Bretan și Adina Asavoaie 

Din comunitatea Destine ca-n filme” fac parte şi copiii. Sunt eroi de la care avem ce învăţa chiar dacă au vârste fragede. Laura Bretan și Adina Asavoaie sunt exemple de copii care au cunoscut succesul.

*Laura Bretan are 17 ani şi în America este considerată un adevărat fenomen din momentul în care vocea ei a ridicat în picioare juriul de la America‘s Got Talent. Vorbeşte în casă româneşte cu părinţii şi fraţii ei, pe care îi vede din ce în ce mai rar din cauza concertelor pe care le susține în lumea întreagă. Este o adolescentă silitoare, sinceră şi sfioasă şi aşa vrea să rămână chiar dacă a ajuns, peste noapte, vedetă. 

*Adina Asavoaie la doar 14 ani trăieşte o viaţă plină de contraste. Descoperită de o agenţie de modelling, ea călătoreşte cu avionul în toată lumea, stă la hoteluri de 5 stele, poartă rochii de mii de euro şi apare în revista Vogue, dar când se întoarce acasă locuieşte în Glina, într-o cămăruţă mică şi sărăcăcioasă, laolaltă cu mama şi cei trei fraţi şi... se spală la albie.

Prezintă: Iuliana Marciuc