Ferma, 30 ianuarie 2022

*Undeva... în toată România!

Participă: Gheorghe Bulbucan - crescător ovine, Zlatna, jud. Alba, Georgiana Bulbucan - viitor fermier, dr. ing. Gheorghe Dan Neață - dir.gen. Registru Genealogic DACIA, dr. vet. Horia Moruțan - președintele Asociației Crescătorilor de oi Alba.

Un alt crescător de oi, dintr-un sat al comunei Berghin, venit acum 19 ani din Sugag cu 30 de mioare, și-a cumpărat 6 hectare de teren pe care cultivă porumb și plante furajere și a concesionat și pășune de la primărie. Crește acum trei sute de țurcane Bala, vinde miei și telemea la București și la cunoștințe, și-și crește cei doi copii din aceste venituri.

Participă: Gheorghe Bordean - crescător de oi, com. Berghin, jud. Alba, dr. vet. Horia Moruțan - președintele Asociației Crescătorilor de oi Alba.

Un fermier, cioban venit tot din Sugag, cu 70 de mioare și-a cumpărat 10 hectare de teren arabil pe care cultivă porumb și lucernă. 

Participă: Dorin Turean - crescător de ovine, com. Berghin, jud. Alba, dr. vet. Horia Moruțan - președintele Asociației Crescătorilor de oi Alba.

Producători: Viorel Alexandru Popescu și Eugen Daniel Iancu